h

Nijmeegs SP-lid te gast bij Paul de Leeuw

23 oktober 2005

Nijmeegs SP-lid te gast bij Paul de Leeuw

In de uitzending van Mooi weer de Leeuw van zaterdag 22 oktober was het Nijmeegse SP-lid Nettie Meijer te gast. Zij was door haar zoon opgegeven, omdat Nettie al 30 jaar actief lid is van de SP en graag over politiek praat.

Afbeelding van Nettie, uit Paul's Pagina van het programma Mooi weer de LeeuwIn Nijmegen is Nettie verantwoordelijk voor de vouwploeg. Deze mensen zorgen er iedere maand voor dat de Tribune voorzien wordt van het lokale inlegvel, de SPeerpunten. Daarnaast staat Netty vooraan bij acties en demonstraties.

In de uitzending van Paul de Leeuw mocht Nettie vijf minuten praten over politiek. Zij werd door Paul Witteman en Jeroen Pauw aan de tand gevoeld en maakte iedereen duidelijk waarom men bij de raadsverkiezingen op de SP moet stemmen. De uitzending is via de website van de VARA terug te zien.

Bekijk de uitzending van Mooi weer de Leeuw met Nettie Meijer. Vanaf minuut 18.15 en verder.

U bent hier