h

SP Seniorenplatform besteed aandacht aan ouderendag

30 september 2005

SP Seniorenplatform besteed aandacht aan ouderendag

Het SP seniorenplatform zal op zaterdag 1 oktober (nationale ouderendag) de bewoners van de Honinghoeve en Sonnehaert opzoeken. Zij zullen de ouderen in beide huizen een chocolaatje in SP-verpakking en de SP-ouderenkrant aanbieden.

"We willen mensen op een andere manier bij de politiek betrekken", aldus Wim van Megen, voorzitter van het Nijmeegse SP seniorenplatform. "Het kabinet laat de ouderen in de kou staan. Steeds meer bezuinigingen treffen de mensen die nu met pensioen zijn. De invoering van het nieuwe ziektekostenstelsel zorgt voor veel onrust. Op de nationale ouderendag willen we mensen duidelijk maken dat dergelijke plannen de ouderen niet ten goede komen. We willen graag van de mensen zelf horen wat zij van de politiek vinden en zo veel mogelijk samen in actie komen tegen het afbraakbeleid van het kabinet."

De mensen van het SP seniorenplatform zullen tussen 10.00 en 11.00 uur bij de Honinghoeve en Sonnehaert langs gaan.

U bent hier