h

1 juni: Spannende avond

2 juni 2005

1 juni: Spannende avond

Op 1 juni konden de SP-leden 2 keer kiezen. Als eerste of men voor of tegen de grondwet was en ten tweede kon een nieuwe afdelingsvoorzitter en organisatiesecretaris gekozen worden. Van de aanwezigen kozen 40 leden Marloes Piepers tot voorzitter en Betty van Lieshout tot organisatiesecretaris. Afscheid werd er genomen van Bregje van Lieshout. Zij vertegenwoordige de eerder gestopte werkgroep Kop van Limburg in het bestuur. Bregje verhuist naar Cuijck waar ze mee gaat helpen om daar een afdeling op te zetten.

Bert PeterseMarloes Piepers
Scheidend voorzitter Bert Peterse en opvolger Marloes Piepers

Marloes volgt Bert Peterse op. Hij werd eerder dit jaar gekozen tot regiobestuurder. Bert gaf te kennen dat deze functie qua tijd niet te combineren viel met het afdelingsvoorzitterschap.

Bregje van LieshoutBetty van Lieshout
Afscheid van Bregje van Lieshout en verwelkoming van Betty van Lieshout

Na de formele kant van de bijeenkomst barste om 21 uur het feest los. Via een groot tv-scherm konden de vele aanwezigen de uitslagen volgen. Na de eerste uitslag om 21 uur klonk een luid gejuich uit het SP-kantoor. De avond kon niet meer stuk en het succes werd lang gevierd.

U bent hier