h

Busje te vol? Doe ons een lol, en vertel het Breng

Foto: Johan de Bruijn / SP Nijmegen

De provincie heeft in november 2018 aangekondigd een reizigersonderzoek te gaan houden. Doet u mee met ons eigen reizigersonderzoek? Wij zijn benieuwd naar uw tevredenheid over lijn 4.

Volgens Breng en de Provincie Gelderland reizen er dagelijks maar 12 reizigers met lijn 4. De praktijk is echter anders: er is soms geen plek meer, waardoor je niet mee mag met de bus. En inchecken en betalen voor je reis lukt vaak niet, omdat er geen OV chipkaartscanner in de bus is of deze defect is. Niet alle reizigers worden dus geregistreerd, en daarom hebben we nu een ‘uitgeklede’ dienstregeling.

Graag horen we uw ervaringen met het reizen met lijn 4. Hoe vaak reist u? Kunt u altijd mee? Kunt u altijd inchecken of mag u ook mee zonder geldig vervoersbewijs, omdat inchecken niet mogelijk is?

U kunt uw ervaringen delen via busaldenhof@gmail.com en via het onderstaande formulier.

Dank voor uw medewerking. Met uw steun en uw reiservaringen komt een betere dienstregeling voor Aldenhof steeds dichterbij!

De Provincie gaat de komende tijd een reizigersonderzoek uitvoeren, naar het aantal reizigers en het functioneren van de bus en de apparatuur. De uitkomsten van dit onderzoek zijn in het voorjaar 2019 pas klaar. Dat vinden wij wel erg lang duren, vandaar dat we graag ook zelf zoveel mogelijk reizigerservaringen willen horen.

Vriendelijke groet,

Comité Bus Aldenhof

Een initiatief van buurtbewoners, samen met SP Nijmegen

U bent hier