h

Kan ik nog veilig en gezond werken?

Foto: SP / SP

Laten we niet alleen klappen voor de mensen die nu juist doorwerken, maar ook zorgen voor veiligheid en bescherming. Respect voor iedereen die door moet werken en dat niet thuis kan doen. Artsen, verpleegkundigen, thuiszorgers, postbodes, vakkenvullers, schoonmakers, chauffeurs en vele anderen werken nu door.

De werkgever is verplicht om te zorgen voor een veilige en gezonde werkplek. Maar gebeurt dit ook altijd? Op verschillende plekken, zoals in de huishoudelijke zorg en het openbaar vervoer, kampen medewerkers met een tekort aan bescherming. Dat moet direct opgelost worden.

Het is nodig dat werknemers hun werk kunnen doen zonder daarbij risico's te lopen om zelf ziek te worden of anderen te besmetten. SP Nijmegen hoort graag jouw verhalen. Door jullie verhalen kan de SP er samen met jullie voor zorgen dat iedereen veilig en beschermd het werk kan doen. Is er een tekort aan bescherming op uw werkvloer?

Terug naar de hoofdpagina

Uiteraard kunt u erop rekenen dat we uw informatie veilig bewaren. Informatie gebruiken we alleen anoniem en niet herleidbaar naar personen.

 
1 Start 2 Complete
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier